Staňte se našimi fanoušky na:

Švej-žužu

Autor receptu: janackacka (20 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Toto vše se zamíchá a nechá 1-2 dny v chladničce uležet. Potom na oleji zprudka opečeme. Podáváme s rýží, posypeme zelenou petrželkou, můžeme podávat s okurkou. Já ještě trochu podlévám, aby se utvořil sos. Původní recept je z králičího masa.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

M* |27. srpna 2013
zkusím z králíka Odpovědět
Šuldeska |22. srpna 2013
Dobré, také dělám. Odpovědět
Januse |22. srpna 2013
tak to můžu Odpovědět
Lenny |20. srpna 2013
super Odpovědět
q |19. srpna 2013
za 1 Odpovědět
kulíšek333|9. září 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!