Staňte se našimi fanoušky na:

Švestouka

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Uvařené maso nakrájíme na plátky. 2) Vývar z masa přivedeme k varu, stáhneme plamen a za stálého míchání přidáme povidla, med, skořici, citronovou kůru a špetku hřebíčku. 3) Přilijeme červené víno, sůl a pepř. 4) Pokud není omáčka hustá, z másla a mouky uděláme jíšku, kterou za stálého míchání do omáčky přidáme. Povaříme. 5) Podáváme s bramborovými noky či bramborovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
asona |7. července 2015
Zkoušela jsem - povidla jsem použila domácí, nebyla tak sladká a super. Odpovědět
sonizna |29. řijna 2014
Zkoušela jsem, je to neobvykle kořeněné, ale naprosto skvělé! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!