Staňte se našimi fanoušky na:

Svíčková po anglicku

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Svíčkovou odblaníme, osolíme a vložíme na rozpálený tuk na pekáči, polijeme tukem a vložíme do vyhřáté trouby. Maso upečeme tak, aby vytékala růžová šťáva asi po 30-40 minutách.Upečené maso krájíme přes vlákna na tenké plátky a přeléváme vypečenou šťávou. Ke svíčkové podáváme smažené brambory, saláty ze syrové zeleniny nebo salát z rajských jablíček či z okurek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!