Staňte se našimi fanoušky na:

Sviní šlichta s kyselým ksichtem

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso vykostíme na vepřové karé, vložíme do pekáče, osolíme a opepříme. Cibuli bakrájíme na plátky a posypeme jí maso. Nakrájíme máslo na kostky, které bohatě položíme na maso. Nakonec přidáme snítky tymiánu a bobkový list, dáme péct. Ke konci pečení podlijeme červeným vínem a podáváme s ušlehanou bramborovou kaší a dobrou (nejlépe domácí) pikantní čalamádou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |11. ledna 2015
skvělé, ale lepší je krkovice a víc cibule Odpovědět
piškot |1. prosince 2014
1+++ Odpovědět
Maty |27. září 2014
dávám 1 Odpovědět
Alma |18. dubna 2014
Perfekt název, uloženo :-)) Odpovědět
Bábrle Inka |8. prosince 2013
:-))))) 1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!