Staňte se našimi fanoušky na:

Sýrový krém s řeřichou a jahodami

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Gorgonzolu a krémový sýr spolu utřete v misce. Formičku kónického tvaru či sklednku vyložte alobalem a lžíci do ní dobře vmačkejte sýrovou pastu. Dejte asi na hodinu do ledničky. Troubu předehřejte na 200°C. Z krajíců chleba okrájejte kůrku a pomocí válečku rozválejte střídu na tenké plátky. Mašlovačkou potřete každý plátek chleba máslem. Rozložte na plech a pečte v troubě dozlatova. Během pečení plátky jednou obraťte. Sýrový „dort“ vyklopte z formy a ozdobte jahodami a řeřichou. Podávejte s křehkými chlebíčky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |22. května 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!