Staňte se našimi fanoušky na:

Tajemství

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z masa nakrájíme malé plátky, oloupané jablko nakrájíme na 0,5 cm plátky, maso i ovoce by zhruba měly být stejné. Maso i ovoce obalte v těstíčku z vajec a mouky, ovoce až po mase a prudčeji osmažte na rozpáleném oleji. Až bude obojí osmažené do světla, znovu vše dejte na pánev a dosmažte společně dozlatova. Vyndejte, nechte okapat. V jiné pánvi svařte 1/4 hrnku vody a ostatní ingredience. Nakonec dáme Solamyl, rozmíchaný v troše vody a mícháme až zhoustne.Do hotové omáčky vmícháme oříšky. Barvu by omáčka měla mít zlatavou, podobnou medu a sladkokyselou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

aťka |6. dubna 2013
Zajímavé a asi i dobré jsou tam samé dobré ingredience, uložím-udělám příležitostně. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!