Staňte se našimi fanoušky na:

Tajemství rytíře Žumbery

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Lunch (nebo sendvičové maso) nakrájíme na tenké plátky, sýr nastrouháme do mísy, přidáme vejce a promícháme. Vzniklou směsí potřeme jednu stranu lunche a klademe na rozpálený olej nejprve potřenou stranou a opečeme do zlatova po obou stranách. Podáváme s bramborem, pečivem nebo zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |17. června 2013
recept mě zaujal,vyzkouším jej Odpovědět
david.kruml.1 |25. května 2013
luncheonmeat bych asi nedal je to blok z vojny tam nás tím krmily pořád a to byl v tu dobu ještě kvalitní z masa, ale jinak je to moc dobrý recept Odpovědět
Rentiér1946 |22. března 2013
Inko, nic se neděje. My víme jak to je a ostatním je do toho houby. Já jsem opravdu rád, že jste mi poskytla tu vinětu od sýru Rytíř Žumbera, aspoň i jiní vidí, že tento sýr opravdu existoval. Bohužel se už opravdu nevyrábí. A máte pravdu může se použít i Pivní sýr, takže k receptu tématicky bez chyby. Ovšem chápu, že Vás tyto nepodložené a neověřené invektivy rozčilují. :-)) A paní Ladunce se omlouvám, za tuto debatu, ale někdy je to opravdu nutné takto veřejně reagovat. Odpovědět
Bábrle Inka |22. března 2013
Vážený pane, před chvílí mě napadla slovně paní Bobina, že přidávám k receptům fota, která k nim nepatří. Vás jsem se ale ptala na "soukro" zda můžu přidat fota sýrů Žumbery a Pivního a vy jste s tím souhlasil a ještě jste mi napsal, že jste rád, že jsem na netu Žumberu našla. Je mi to velice nepříjemné a nerada tyto spory řeším zde u receptů, ale nyní jsem opravdu neviděla jiné východisko. Omlouvám se vám. Odpovědět
jana.remkova.7 |20. března 2013
Jéééžiši!! Na oběd, ne oběd!! Omlouvám se za ten hnusný překlep!!! Odpovědět
jana.remkova.7 |20. března 2013
Líbí se mi to. Ten sýr si už nepamatuji, ale kdysi byly super věci v regálech. Jen kdyby ten lanchmeat za něco stál. Kdysi jsem ho běžně dělávala na obět, opečený, obalený a různě jsem experimentovala. Dávám si to do oblíbených, protože když bude málo času, určitě se recept bude hodit:-) Odpovědět
any20 |20. března 2013
to je dobrota Odpovědět
Rentiér1946 |19. března 2013
Foto, jako obvykle nemám a doufám, že mi sem nikdo nedá fotku pytle brambor :-). A jinak, Žumberovo tajemství je to proto, že kdysi byl v obchodech k dostání sýr Rytíř Žumbera (dnes už jsem ho v regálech neviděl). To byl sýr něco mezi pivním a romadůrem a byl moc dobrý. Takže i když teď dávám romadůr, původní název jsem nechal. Jo, a místo romadůru lze dát nivu. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!