Staňte se našimi fanoušky na:

Tarhoňa

Autor receptu: Bagorz (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

K prosáté mouce přidáme vejce, sůl a spojíme na husté těsto. Nakrájíme na menší kousky a vysušíme. Postrouháme na hrubém strouhadle na suchý plech a necháme do druhého dne uschnout. Na tuku zpěníme cibuli,přidáme těstovinu a zlehka opražíme. Zalijeme vroucí vodou, posolíme a přikryté udusíme. Podáváme k perkeltu,masu se šťávou, případne i jako samostatné jídlo posypané škvarky a zalité rajskou omáčkou. Mně osobně chutí víc kupovaná, no ta není k dostání, ale dá se nahradit těstovinovou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mendy |23. června 2013
Vďaka za vzpomienku.Úplne som na ňu zabudla a uvarím ju! :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!