Staňte se našimi fanoušky na:

Tatarák z hovězího

Autor receptu: Jirinaja (45 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kvalitní zadní hovězí víckrát pomeleme. Já kupuji už umleté připravené na tatarák. Cibuli najemno nakrájíme. Všechny suroviny smícháme s hovězím dohromady. Vše dáváme podle chuti. Promícháme nejlépe rukou. Mažeme na chlebové topinky potřené česnekem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

johny |12. září 2013
ok Odpovědět
Lucinka |9. července 2013
Ukládám :) Odpovědět
junkie09 |22. června 2013
dala bych si. Odpovědět
Xereus |7. dubna 2013
Tímto jídlem nepohrdnu. Odpovědět
Anna1960 |27. března 2013
to můžu Odpovědět
Uzzi1 |28. února 2013
máme moc rádi a taky kupuji už maso umleté, pak je to doma rychle hotovo a může se baštit Odpovědět
Jirulle |26. února 2013
Mňááááám Odpovědět
Tea |25. února 2013
Vyzkouším, vypadá to velmi lákavě:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!