Staňte se našimi fanoušky na:

Tatarský biftek - podle babičky

Autor receptu: oloušek (80 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
30× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso umeleme, dochutíme solí a pepřem. Uděláme z něj bochánky. Uprostřed bochánků udělame prohlubeň, kam vkládáme žloutek. Kolem biftečků klademe v mističkách cibulku, hořčici, křen, papriku, petrželku tak, aby si každý dochutil podle potřeby. Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie Dubská |2. srpna 2013
Fujky, nesnáším bifteky, ale kvůli příteli, který jej miluje ukládám :-) Odpovědět
jitulka |13. června 2013
hmmm Odpovědět
kote19 |2. června 2013
mňam Odpovědět
petra.konfrstova |21. května 2013
mňam, hned bych si dala Odpovědět
Daninka |14. května 2013
zajímavé Odpovědět
lucikpucik |13. května 2013
ukládam Odpovědět
Jerry13 |11. května 2013
mnamka ;) Odpovědět
Jindriska8 |11. května 2013
Dělám s topinkami a přidávám ještě česnek a kečup. Odpovědět
laetti |10. května 2013
udělám manželovi Odpovědět
tereza.bartova.3 |9. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!