Staňte se našimi fanoušky na:

Tatranská brynzová omáčka (studená)

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

1. Smetanu, brynzu a lučinu (žervé) rozmixujeme a podle potřeby zředíme trochou mléka. 2. Do omáčky přidáme nadrobno nakrájené lístky čerstvého kopru a promícháme. Podáváme např. k novým bramborám na loupačku, k bramborám pečeným v alobalu atd.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!