Staňte se našimi fanoušky na:

Tatranská hovězí pečeně

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Do masa nařízneme tenkým ostrým nožem otvory,vyplníme je párky a plátky slaniny,maso osolíme,opepříme,převážeme nití a opečeme na rozehřátém sádle ze všech stran.Opečené maso vyndáme.Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli,přidáme hříbky nakrájené na plátky,opečeme,podlijeme masovým vývarem,vložíme zpět maso,přiklopíme a udusíme ve vyhřáté troubě téměř doměkka.Št´ávu zahustíme hladkou moukou,povaříme přidáme kečup a zahřejeme.Maso zbavíme nití,nakrájíme na plátky,polijeme omáčkou a posypeme drobně nakrájenou petrželkou.Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

fionka |21. dubna 2013
jejda to je nějaké černé,ne? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!