Staňte se našimi fanoušky na:

Tátův salát s kuřecími prsíčky

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve větší misce rozmícháme v 60ml oleje koření tandori masala se solí. Ve směsi obalíme maso a necháme v chladničce den odležet. Ančovičky nasekáme nadrobno a dáme do misky, přidáme hořčici, majonézu, nastrouhaný parmezán, nasekanou petrželku, osolíme a opepříme a promícháme. Pak dáme do chladničky. Odleželé maso opečeme na zbylém oleji z každé strany asi 2 minuty, pak ho dopečeme v troubě dalších 8 minut na 220°C. Opláchnutý salát natrháme do mísy, přidáme rukolu, nakrájenou okurku, papriku a rajčata. Přilijeme dresink, promícháme a rozdělíme do misek nebo krabiček. Hotové maso nakrájíme na plátky a přidáme je k salátu. Jako přílohu dáme nasucho opečené plátky bagety.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |3. ledna 2016
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!