Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí játra na cibulce

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra rozkrojíme na plátky.V pánvi rozehřejeme sádlo, poduste cibuli a prudce orestujte plátky jater.Propečená játra odložte na nahřáté talíře. Výpek zaprašte moukou, zřeďte horkým vývarem a prohřejte.Porce jater na talířích posolte, popepřete, přelijte omáčkou a podávejte s dušenou rýží nebo bílým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Výborná, dělávám..... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!