Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí játra na slanině

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra rozkrojíme na plátky, prošpikujeme klínky slaniny, posolte, popepřete a zaprašte lžící hladké mouky.V pánvi rozehřejte sádlo a játra z obou stran asi 5 minut restujte.Opečená játra odložte na nahřáté talíře. Výpek zahustěte zbývající moukou a po chvíli vmíchejte horký vývar.Porce jater přelijte omáčkou a podávejte s dušenou rýží a okurkovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |14. listopadu 2014
mňam, ukládám 1+ Odpovědět
Konato |10. května 2013
Také dělám - díky za skutečné foto, to se tu teď stává unikátem. Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!