Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí pečeně na víně

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso prošpikujeme klínky slaniny (část slaniny ponechte stranou) a okurky. V kastrolu rozpalte zbývající slaninu a 3 lžíce másla, zpěňte cibuli a telecí po celém povrchu zprudka opečte. Podlijte vroucí vodou, přidejte kořenovou zeleninu, zrnka pepře nového koření, osolte a duste doměkka. Připravte jíšku: rozpusťte lžíci másla a vmíchejte mouku. Jíšku přimíchejte k masu, přilijte víno, zamíchejte a chvíli prohřejte. Maso naporcujte a na talířích přelijte procezenou omáčkou. Podávejte s bramborovými noky a červenou řepou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!