Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí plec - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Osolené maso opečeme na másle vcelku, asi 1 minutu. Přilijeme vodu, přidáme koření a maso, asi 30 minut dusíme při mírné teplotě. Brambory nakrájíme na kousky a s rozmrazenou zeleninou přidáme ke skoro měkkému masu, dusíme do úplného změknutí. Z másla a mouky uděláme drobenku a tu přidáme ke skoro hotovému jídlu, zředíme vodou a 5 minut provaříme. Nakonec posypeme petrželkou. Zelenina Country Store = mrkev, květák, brokolice

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!