Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí řízky se žampionovou omáčkou

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Žampionová omáčka: 250 g žampionů 250 ml mléka sůl mletý pepř kmín hladká mouka 60 g másla petrželka Řízky připravíme jako přírodní řízky a podle předpisu si připravíme žampionovou omáčku.Osmažené řízky polijeme omáčkou, povaříme a pod pokličkou dusíme doměkka. Podáváme s bramborem, těstovinami nebo rýží. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky a podusíme na másle.V jiném hrnci uděláme z tuku a mouky jíšku, osmahneme a zalijeme mlékem.Rozmícháme metlou dohladka a krátce povaříme.Pak přidáme žampiony a dosolíme. Nakonec vsypeme sekanou petrželku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!