Staňte se našimi fanoušky na:

Těsto na langoše z domácí pekármy

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do domácí pekárny nejprve nalijeme vodu, a poté přidáme mouku a ostatní suroviny. zapneme program těsto. Z hotového těsta smažíme na oleji langoše. Podáváme buď s nastrouhaným česnekem a pomazané kečupem a posypané sýrem, nebo můžeme jíst i nasladko s nutellou

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |21. února 2013
No, pekárnu bych měla, jenže to těsto je tam docela dlouho, myslím, že v ruce by to bylo rychlejší. Ale langoše jsou nádherné!! Odpovědět
Jana 9|18. ledna 2014
ukládám Odpovědět
barbora 3|10. ledna 2014
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!