Staňte se našimi fanoušky na:

Těstovinový-tuňákový salát

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu a slijeme, necháme okapat a promastíme olivovým olejem. Nakrájíme zeleninu a dochutíme zeleninovým bujonem. Nakonec vmícháme bílý jogurt a nasekanou petrželku. Toastový chléb nakrájíme na kostičky a v rozehřáté troubě upečeme dorůžova. Při podávání sypeme salát opečenými krutony a masem z tuňáka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |16. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!