Staňte se našimi fanoušky na:

Těstoviny s rajčaty a tuňákem

Autor receptu: E.Va. (20 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Těstoviny uvaříme podle návodu al dente. Mezitím připravíme "omáčku": Na olivovém oleji krátce opražíme nasekaný česnek a přidáme nakrájená rajčata. Ztlumíme a necháme pomalu vařit. Jakmile jsou rajčata rozvařená, přidáme kvalitního tuňáka z plechovky (šťávu/olej nepoužívám) a podle chuti osolíme a přidáme bylinky. Smícháme s uvařenými těstovinami a posypeme strouhaným parmezánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |4. června 2013
moc pěkné foto Odpovědět
Lucinka |25. května 2013
Mňamka :) Odpovědět
FOTOrecepty |15. května 2013
Taky bych rád ochutnal, tenhle recept ;-) Odpovědět
ka002 |13. května 2013
těstoviny vaříme často :-) Odpovědět
A |11. května 2013
těstoviny milujeme Odpovědět
Katty148 |11. května 2013
mňam, přidávám k oblíbeným :)) Odpovědět
hedvika.frydrychova|2. března 2015
Právě vařím....nádherně to voní :-) Odpovědět
tereza.civikpunkerka|6. června 2013
mnam tunak vyzkousim Odpovědět
pammo|16. května 2013
přidávám k oblíbeným, to bude mít doma určitě úspěch:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!