Staňte se našimi fanoušky na:

Tilápie v česnekovém těstíčku

Autor receptu: šebi72 (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Filety z tilápie osolíme, zakápneme citronovou šťávou. Připravíme si těstíčko: vejce rozšleháme s moukou, do hustější konzistence, přidáme utřený česnek, dochutíme solí. Ve vzniklém těstíčku obalíme filety a smažíme do zlatova z obou stran. Takto upravit můžeme samozřejmě i jinou rybu, dobrá je třeba aljašská treska.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

janatka |20. dubna 2015
Tak to jsem poprvé ochutnala loni v Řecku a super já ty mořské potvory miluji. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!