Staňte se našimi fanoušky na:

Tlačenka za babku

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vše dáme vařit do vody, akorát ponořené a vaříme do měkka, až začne maso odpadat od kostí. vývar zcedíme a dáme zredukovat na malé množství. Libové maso obereme a část kůže z ouška a nožiček buď nakrájíme na malé kousky, nebo umeleme a přidáme do vývaru. Přidáme obrané maso ochutíme podle potřeby majoránkou. Dáme do formy a vystydnout. Na zbytku si pochutná Váš pejsek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Georgina |3. prosince 2013
Doporučuji dát při vaření jen polovinu soli a dosolit nakonec. Odpovědět
zlatica.nemethova|13. prosince 2013
ukládám Odpovědět
Jitka 5|10. prosince 2013
ráda vyzkouším Odpovědět
Jean|10. prosince 2013
to můžu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!