Staňte se našimi fanoušky na:

Tokáň z hovězího masa

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Rozehřejeme sádlo a osmažíme cibuli. Maso nakrájíme na proužky, přidáme je k cibulce a po všech stranách je rychle opečeme. Pak k masu přidáme protlak nebo nakrájená rajčata, osolíme, opepříme, podlijeme vývarem nebo vínem a zakryté pokličkou zvolna dusíme doměkka. Podáváme s těstovinou, rýží nebo houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!