Staňte se našimi fanoušky na:

Topinka s rajčatovou salsou

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata opereme, zbytek zelené stopky vykrojíme a rajčata nakrájíme na kostičky. Krajíce chleba rozkrojíme na půl, opečeme v opékači topinek nebo v horké troubě při nejvyšším stupni. Česnek oloupeme a rozpůlíme. Opečené chleby dostatečně natřeme česnekem, na každý krajíc nakapeme vždy 1 lžíci oleje, navch dáme rajčata, osolíme, opepříme a posypeme najemno nasekanou bazalkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetulkaH |15. června 2013
zkusím Odpovědět
q |14. června 2013
uloženo,bude se hodit Odpovědět
-1 |14. června 2013
dobrý tip Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!