Staňte se našimi fanoušky na:

Topinky s houbovou smaženicí

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 1 velký stroužek česneku
  • několik krajíčků chleba
  • 2 - 3 podrcená zrnka jalovce
  • olej na osmažení topinek
  • nasekaná pažitka na posypání
  • mletý pepř
  • 50 g anglické slaniny
  • 30 g másla
  • 500 g pokrájených čerstvých hub
  • 1 cibule nakrájená nadrobno
  • 4 vejce

Pracovní postup:

Nakrájenou slaninu rozehřejte, přidejte máslo a cibuli, osmahněte. Pak přidejte houby, osolte a okořeňte, duste doměkka. Nakonec přidejte vejce a nechte je srazit, posypte pažitkou, promíchejte a namažte na topinky potřené česnekem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie 9 |9. února 2014
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!