Kuřecí maso mírně nasolíme, potřeme jemně vrstvou hořčice a ze všech stran jej posypeme kořením Gyros a podlijeme trochou vody. Dáme do předehřáté trouby na 180°C a upečeme. Čínské zelí nakrájíme na jemné malé kousky, osolíme přidáme sušený kopr, prolisovaný česnek, ocet, smetanu, promícháme a necháme v chladnu uležet. Směs nemá být tekutá, takže smetany přiměřeně. Když je maso upečené dočervena, necháme chvíli vychládnout a pak nakrájíme na skoro průsvitné plátky. Před podáváním potřeme tortilu máslem a ohřejeme v mikrovlnce. Naplníme nakrájenými kousky masa i s výpekem, na maso dáme směs ze zelí a zase maso. Tortilu zrolujeme a podáváme. Na tortilu můžeme použít i zbytek pečeného masa od oběda.