Staňte se našimi fanoušky na:

Tradiční zelný salát

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čerstvé zelí pokrájíme na nudličky, pak ho osolíme, opepříme a pocukrujeme. Rukama zelí promačkáme - pustí šťávu a zkřehne. Pokapeme ho olejem a přelijeme octem - podle individuální chuti použijeme buď Estragon nebo Znojmia, případně přidáme trochu vody. Do zelí vmícháme nadrobno nakrájenou cibuli, řádně promícháme a necháme asi 8 hodin proležet. Podáváme k různým druhům pokrmů i jako samostatný, například v období nedostatku ovoce a zeleniny jako lehkou a zdravou svačinu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |11. června 2013
zkusím Odpovědět
water |9. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
maka |8. května 2013
je výbornej Odpovědět
lucie.s.kopecka |8. května 2013
uloženo Odpovědět
gwendy |7. května 2013
přidávám k oblíbeným Odpovědět
PetaDomca |7. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!