Staňte se našimi fanoušky na:

Treska v hořčicové omáčce

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Troubu rozehřejeme na 220 °C. Tresčí filé opláchneme, osušíme a pokapeme citronovou šťávou.Zapékací misku vymažeme máslem. V rozpuštěném másle osmažíme mouku dozlatova. Za stálého míchání přiléváme mléko a vzniklý bešamel několik minut povaříme. Omáčku ochutíme hořčicí, solí, pepřem, oříškem a petrželkou. Rybí filé osolíme, vložíme do zapékací misky a posypeme paprikou. Rybu zalijeme omáčkou a obložíme kousky másla. Pečeme asi 15 minut. Podle chuti ozdobíme kolečky citronu a zelenou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |20. listopadu 2014
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!