Staňte se našimi fanoušky na:

Treska v jarním kabátku

Autor receptu: Konato (60 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tresku omyjeme a osušíme. Na dno vymazané zapékací mísy nebo pekáčku poklademe filety z tresky, posypeme zeleninou Z kysané smetany připravíme směs, do které dáme vejce, trošku mléka, špetku soli a oregana. Touto směsí zalijeme tresku se zeleninou a pečeme při teplotě 200 °C 15-20 minut. Před dopečením poklademe plátky uzeného sýra a necháme roztát. Podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |27. června 2013
výborné Odpovědět
dajul |9. května 2013
to bude dobrota Odpovědět
Rentiér1946 |24. dubna 2013
super Odpovědět
salamek|17. února 2015
Ukládám do oblíbených. Odpovědět
Ovečka|23. září 2013
lákavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!