Třešně necháme okapat a zachytíme si šťávu. Kávu smícháme s mandlovým likérem. Hranatou formu vyložíme piškoty, pokapeme je kávou a necháme rozležet. Žloutky smícháme se 100g cukru a v horké vodní lázni šleháme do krému, dokud se cukr nerozpustí. Pudink utřeme s 25g cukru a 4 lžícemi třešňové šťávy dohladka. Zbylou šťávu přivedeme k varu, vmícháme pudink a 2 minuty na mírném ohni povaříme. Sundáme z plotýnky, přidáme třešně a necháme vychladnout. Mascarpone promícháme a opatrně přidáme do žloutkové směsi. Polovinu krému rozetřeme na piškoty ve formě a po lžících přidáme kompot. Zbylý mascarponový krém rozdělíme navrch. Uložíme cca na 6 hodin do chladničky. Tiramisu poprášíme kakaem a nakrájíme. Nakonec každý kousek ozdobíme třešní a mátou.