Z mouky, mandlí, oříšků, cukru, vanilkového cukru, žloutků a kousků másla uhněteme těsto. Rozdělíme ho na třetiny a do jedné z nich vmícháme instantní kávu. Přikryjeme a na hodinu dáme na chladné místo. Piniové hvězdičky: + 1 žloutek, 50g piniových semínek Jednu porci světlého těsta vyválíme na pomoučeném vále na sílu asi 1 cm a vykrojíme z něj asi 45 hvězdiček, rozložíme je na plech vyložený pečícím papírem, pak potřeme rozkvedlaným žloutkem a ozdobíme piniovými semínky, pečeme v předehřáté troubě cca 10-15 minut. Andělská očka: + sklenice rybízového želé (225g) Druhé světlé těsto prohněteme a vyformujeme z něj 45 kuliček, dáme je na plech s pečícím papírem a doprostřed každé kuličky uděláme malý důlek. Pečeme v předehřáté troubě 10-15 minut. Necháme vychladnout a pak rozehřejeme želé a důlky naplníme. Rohlíčky: + vanilkový cukr na obalení, 100g čokolády (může být i na vaření) Z tmavého těsta vyválíme váleček, ten nakrájíme na asi 60 kousků, z jednotlivých řezů tvarujeme rohlíčky a pokládáme je na plech s pečícím papírem. Pečeme v předehřáté troubě 10-15 minut. Upečené rohlíčky obalíme v připraveném vanilkovém cukru a necháme vychladnout. Nakonec rozpustíme čokoládu v horké vodní lázni a polovině rohlíčků v ní omočíme růžky.