Z bílků vyšlehejte tuhý sníh, po lžících do něj zašlehejte studenou vodu, pak cukr a nakonec žloutky. Do husté pěny zapracujte mouku promíchanou s kakaem, kypřidlem a solí. Pěnovité těsto rozetřete do vyššího plechu (25x14 cm) s pečícím papírem a pečte asi 20 minut na 175°C - nutno zkusit špejlí. Nechte na plechu vychladnout, vyklopte na vál a 1x prokrojte. Do umyté a osušené formy s boky obloženými pruhem pevné fólie (nebo pečícího papíru) dejte 1 plát a navrstvěte na něj krém: Nakrájejte jahody a smíchejte je s jogurtem a oběma cukry (podle chuti jahod). Želatinu v předstihu nabobtnalou ve 3 lžících vody rozehřejte v mikrovlnce (max. 60°C), vmíchejte do ní asi 2 lžíce jogurtového základu, směs nalijte zpátky do krému a promíchejte. Vrstvu krému zakryjte druhým plátem těsta a lehce přitlačte, uložte do chladu. Než to ztuhne připravte želé: V troše vody nabobtnalou želatinu rozehřejte. Jahody rozmixujte s cukrem, 2 lžíce pyré vymíchejte ve vlažné želatině a hned ji zapracujte do zbytku ovocné hmoty. Rosolovité želé nalijte na částečně zchladlý korpus a dejte zpátky do chladničky - na 3-4 hodiny. Ztuhlý moučník nakrájejte na kostky.