1. těsto křehké Z mouky, másla, vejce, kakaa, soli a cukru vypracujeme těsto. Zabalené do fólie nechám asi 30 minut odpočinout. 2. těsto piškotové Rozpustíme máslo. Z bílků a 2,5 dkg cukru ušleháme tuhý sníh. V horké lázni ušleháme žloutky s 17,5 dkg cukru do hustého krému. Přidáme mouku s práškem a přilijeme tekuté máslo. Přidáme 1/3 sněhu a vše promícháme. Nakonec přidáme zbylý sníh. Piškotovou hmotu rozdělíme na dva díly. Do jednoho zamícháme lískové ořechy a mléčnou čokoládu. Do druhého zamícháme bílou čokoládu. Z vychlazeného těsta vyválíme tenký plát a dáme do vymazané formy. Přidáme světlé těsto a povrch uhladíme. Nakonec nalijeme tmavé těsto a uhladíme. Pečeme cca 40 minut na 180°C. Vychladlé zdobíme čokoládovými hoblinami.