Staňte se našimi fanoušky na:

Tvarohové knedlíky s jahodovo-mátovou omáčkou

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Vyšleháme tvaroh a vejce se solí. 2) Postupně přidáváme mouku. Těsto by se nemělo lepit. 3) Tvoříme malé knedlíčky které vaříme ve vodě – když vyplavou, ještě je chvíli povaříme. 4) Jahody mátu a med rozmixujeme na jemnou omáčku . 5) Knedlíky podáváme přelité omáčkou a ozdobené snítkou máty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
asona |8. července 2015
super klasika Odpovědět
objev |12. června 2015
Jahodová klasika trochu jinak – knedlíky neplníme ale polejeme omáčkou. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!