KORPUS : 4 vejce, 4 lžíce polohrubé mouky, 4 lžíce Korunního cukru pro diabetiky, 2 lžíce oleje, 2 lžíce horké vody, 1 lžíce kakaa, špetka soli, kakao na posypání NÁPLŇ : 2 kiwi, 220g měkkého netučného tvarohu, 60g Korunního cukru pro diabetiky, 5 plátků želatiny, 1 lžička citronové šťávy Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh a za stálého šlehání přidáme cukr pro diabetiky, po jednom žloutky, po troškách olej a horkou vodu. Směs stále šleháme do husté nažloutlé pěny. Zlehka do ní po lžících vmícháme mouku prosátou s kakaem a těsto rozetřeme v tenké vrstvě na plech vyložený pečícím papírem. Piškotový plát pečeme 12 minut při 180°. Upečený plát překlopíme na vlhkou čistou utěrku, sloupneme papír a plát srolujeme i s utěrkou do rolády. Želatinu necháme v trošce vody nabobtnat a po 10 minutách ji rozehřejeme ve vodní lázni. Tvaroh vyšleháme s citronovou šťávou a cukrem a vešleháme do něj rozehřátou želatinu. Oloupaná kiwi nakrájíme na osminky. Formu na srnčí hřbet vyložíme fólií a piškotem ji vyložíme tak, aby z jedné strany byl těsně u okraje a z druhé strany přesahoval. Piškot naplníme do poloviny tvarohovou směsí, střed poklademe kousky kiwi, zakryjeme tvarohovou směsí a zaklopíme přesahujícím kusem piškotu. Tunel zakryjeme fólií, zatížíme prkénkem a necháme 4 hodiny v lednici tuhnout. Opatrně jej vyklopíme, sejmeme fólii a poprášíme kakaem.