Bílky vyšleháme se špetkou soli, ušleháme tuhý sníh a po lžících přidáme cukr krupici, až začne tvořit lesklé špičky. Po částech vešleháme žloutky a nakonec zlehka vmícháme obě mouky prosáté s kakaem. Připravené těsto rozetřeme v tenké vrstvě na plech vyložený pečícím papírem a pečeme 10-12 minut při 185°. Piškotový plát ihned po upečení překlopíme na vlhkou čistou utěrku, opatrně sloupneme papír,utěrku i s plátem těsta srolujeme do rolády a necháme vychladnout. Želatinu necháme v trošce vody nabobtnat a po 10 minutách ji rozehřejeme ve vodní lázni. Tvaroh vyšleháme s citronovou šťávou a moučkovým cukrem a vešleháme rozehřátou želatinu. Oloupaná kiwi nakrájíme na osminky. Formu na srnčí hřbet vyložíme fólií a piškotem ji vyložíme tak, aby z jedné strany byl těsně u okraje a z druhé strany přesahoval. Piškot naplníme do poloviny tvarohovou směsí, střed poklademe kousky kiwi, zakryjeme tvarohovou směsí a zaklopíme přesahujícím kusem piškotu. Tunel zakryjeme fólií, zatížíme prkénkem a necháme 4 hodiny v lednici tuhnout. Opatrně jej vyklopíme, sejmeme fólii a poprášíme kakaem.