Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Broskve necháme důkladně okapat a nakrájíme je na plátky. Do tvarohu dáme 2 žloutky, vanilkový pudink, vanilkové cukry, dosladíme krupicovým cukrem a dobře promícháme. Z 2 bílků si vyšleháme sníh, který opatrně vmícháme do tvarohové směsi. Listové těsto rozdělíme na půl a vyválíme dva obdelníky. Nejdříve na rozválené těsto dáme tvarohovou směs a pak nakrájené broskve. Jedno vajíčko si rozkverláme na potření. Pomašlujeme okraje těsta a závin opatrně zatočíme, tak aby konec byl pod závinem a řádně ho utáhneme. Tento závin se opravdu rád rozšklebuje. Zavinuté šišky přendáme na plech s pečícím papírem, pomašlujeme vajíčkem a dáme péct na 180 °C cca na 40 minut.