Staňte se našimi fanoušky na:

Tyčinky z listového těsta s parmezánem

Autor receptu: maruskaji (55 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Většinou je dělávám kvůli rychlosti z kupovaného listového těsta. Ozdobným rádýlkem nakrájím těsto na tenké proužky cca 2 cm šíře. Tyto pak pokladu na plech vyložený pečícím papírem. Posypu je velmi jemně strouhaným parmezánem, mořskou solí a kmínem. Nepotírám je před tím ani bílkem ani žloutkem. A nechám je cca 13 - 15 min. péct při 200 stupních podle toho jak vám peče trouba do zlatova. Skvěle se hodí např. k vínu, pivu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

renda9 |19. června 2013
vyzkouším Odpovědět
pajunc |19. června 2013
bezva rychlovka :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!