Staňte se našimi fanoušky na:

Tzatziky fazole

Autor receptu: hana.molcarova (169 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelené lusky uvaříme v osolené vodě ale však tak aby lusky nebyli zcela rozvařené. Poté necháme lusky okapat a vychladnout . Až máme lusky zcela studené přidáme všechny ingredience a necháme ještě asi 1 hodinu odležet v ledničce .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucinka |22. června 2013
Ráda vyzkouším :) Odpovědět
david.kruml.1 |22. června 2013
super nápad Odpovědět
daramacho |22. června 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!