Staňte se našimi fanoušky na:

Uherský guláš

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Maso nakrájíme na kostky (asi 2 cm) a cibuli najemno.
  2. Necháme rozpustit sádlo a na něm osmažíme cibuli. Přidáme kmín, papriku a bobkový list. Vše opečeme a přidáme maso.
  3. Opečeme dohněda a poté zalijeme vývarem tak, aby bylo vše potopené.
  4. Papriku nakrájíme na kostičky, klobásu na půlkolečka. Obojí nasucho opražíme k pánvi. Papriku a klobásu přidáme do guláše těsně před podáváním. Dochutíme solí, pepřem a česnekem.

Něco navíc:

Podáváme ozdobené majoránkou s chlebem, těstovinami či knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |10. března 2016
Hella - jak víš, že autorem receptu na hospodyňce není tato stejná autorka? Odpovědět
Jana Konečná |10. března 2016
super Odpovědět
Jindriska8 |18. února 2015
Guláš chválím Odpovědět
Jindriska8 |18. února 2015
Kolikrát to "sazinka" píše,tak se dělají body! Odpovědět
ladislava.jankovska |17. února 2015
Úplně cítím vůni hotového jídla, masíčko se rozpadá a pikantní omáčka lehce pálí až vzadu v krku. Neuvěřitelná bašta! Odpovědět
piškot |22. září 2014
je to pravda Odpovědět
objev |21. srpna 2014
Zkusím. Odpovědět
sonizna |11. srpna 2014
Originální guláš se dělá vždy z hovězího a nezahušťuje se moukou. Odpovědět
hella|19. května 2015
Obrázek je okopírovaný z "http://www.ceskahospodynka.cz/recept.jsp?id=1006 Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!