Polovinu z uvedeného množství cibule nakrájíme nahrubo a nasypeme do pekáčku. Omytou a osušenou uzenou pečeni vložíme na cibuli, podlijeme pivem a pečeme cca 1 hodinu při 180°. Asi 15 minut před dopečením potřeme maso po celém povrchu medem a pomalu dopékáme. Omyté brambory vaříme ve slupce do poloměkka a necháme vychladnout. Potom je rozkrojíme na polovinu a vydlabeme tak, aby nám z nich vznikly 4 košíčky. Rozškvaříme 100g anglické slaniny, orestujeme na ní nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme na kousky nakrájené vnitřky brambor. Osolíme, přidáme usekanou petrželku, vejce a krátce osmahneme. Vydlabané brambory naplníme připravenou hmotou a asi 20 minut zapékáme. Zbylou slninu rozškvaříme, orestujeme na ní poslední část nakrájené cibule, přidáme fazolové lusky a ještě 10 minut restujeme. Dle chuti osolíme,opepříme a dochutíme vegetou a tymiánem. Uzenou pečeni nakrájíme a podáváme s bramborovými košíčky a fazolkami.