Staňte se našimi fanoušky na:

Uzené kostky v zelí

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uzené kostky v původním obalu vaříme nad párou téměř 60 minut. Zelí bez nálevu osolíme a uvaříme. Oloupeme a nakrájíme cibule na drobno, které usmažíme na sádle. Oškrábaný brambor nastrouháme na kaši, nebo rozmixujeme se lžící vody. Uvařené měkké zelí zahustíme bramborem a povaříme asi 3 minuty. Na závěr zelí dochutíme cukrem, octem, vmícháme usmaženou cibuli a uvařené uzené kostky i se šťávou ze sáčku. Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jindriska8 |20. července 2013
Vypadá to dobře! Odpovědět
aB |21. dubna 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!