Staňte se našimi fanoušky na:

Uzlíky

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny přísady do těsta rychle prohněteme, vytvarujeme kouli, zabalíme do fólie a dáme asi na 30 minut do chladu. Pak tence vyválíme na lehce pomoučeném válu a nakrájíme na proužky široké asi 1,5 cm a dlouhé 15 cm. Každý proužek uvážeme na uzel a přendáme na plech s pečícím papírem na pečení. Pečeme 15-20 minut (plyn st. 2) na 175°C. Po vychladnutí na mřížce potřeme polevou namíchanou z moučkového cukru a třešňového sirupu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!