Z bílků a soli ušlehejte tuhý sníh, přidejte solamyl a zašlehejte. Postupně přidávejte krupicový cukr a šlehejte, až sníh tvoří měkké kopečky. Máslem vymažte litrovou formu a vysypte ji trochou cukru. Do formy vlijte směs a formu dejte do pekáče, do poloviny naplněného vodou a pečte 5 minut na 200°C. Troubu vypněte a dezert v ní nechte 15 minut ztuhnout. Vyklopte na servírovací mísu a nechte vychladnout. Rýži vařte 30 minut, sceďte a dejte stranou. Krystalový cukr vařte s polovinou hrnku rýžového vývaru při střední teplotě, až vznikne hustší vývar. Dochuťte griotkou nebo ovocnou šťávou a zašlehejte do žloutků a znovu zahřívejte na mírném ohni za neustálého šlehání, až krém zhoustne. Dejte vychladit, pak pudink přelijte omáčkou, posypte mandlemi a podávejte.