Staňte se našimi fanoušky na:

Vajíčka se žampiony

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Vejce uvaříme natvrdo - pak je přepůlíme i se skořápkou. Z každé poloviny vydlabeme vejce tak, abychom dostali prázdnou půlskořápku. Vnitřek vejce nakrájíme na kostičky. 2) Šalotky nakrájíme na jemno a opékáme je na másle. Po chvíli přidáme nadrobno nakrájené žampiony. 3) Chvíli povaříme, poté odstavíme z ohně, přidáme kopr a sůl. 4) Směsí naplníme půlskořápky a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
objev |18. září 2014
Místo žampionů můžeme použít lesní hřiby. Dochutit můžeme i bylinkami - petrželkou či pažitkou. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!