Staňte se našimi fanoušky na:

Valašská zelnačka

Autor receptu: Mišička (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Drobněji překrájené zelí dáme vařit i s lákem.Zvlášt uvaříme oloupané nakrájené brambory se solí a kmínem. Slaninu nakrájíme na kostičky,vyškvaříme jí a s hladkou moukou připravíme světlou jišku.Zalijeme jí studenou vodou a dobře rozmícháme.Necháme 20 minut povařit.Polévku zalijeme zakysanou smetanou s rozšlehaným vejcem.Nakonec přidáme na kolečka nakrájenou a na sádle opečenou valašskou klobásu a dochutíme solí a pepřem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cvrcek |20. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
Gabrielle |19. června 2013
ráda vyzkouším něco nového, díky za recept :) Odpovědět
david.kruml.1 |25. května 2013
může se přidat trocha sušených hřibů Odpovědět
Petruna |24. května 2013
výborný tip! Odpovědět
gwendy |17. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
petra.konfrstova |17. května 2013
dělám ´bez smetany klasiku, tohle vyzkouším, díky Odpovědět
PetaDomca |17. května 2013
super polévka Odpovědět
araw |17. května 2013
Vypadá to božsky :-)) Odpovědět
meinita |17. května 2013
díky za tip Odpovědět
darina.studenkova.5 |17. května 2013
taky dělám, je výborná Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!