Staňte se našimi fanoušky na:

Valentínka - cesto z domácej pekárne

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tekuté i sypké suroviny dáme do pekárny a zapneme program "Těsto". Vyndáme, prohněteme, rozdělíme na 6 kousků, vyválíme do válečku, který do 3/4 podélně nařízneme a vytvarujeme do srdíčka. Naskládáme na plech s teflonovou nebo silikonovou podložkou, případně pečícím papírem a necháme kynout pod utěrkou 30 až 40 minut. Pak potřeme bílkem, posypeme např. hrubým krystalovým cukrem nebo oříšky, mandlemi a pečeme asi 20 minut ve vyhřáté troubě na cca 180°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!