PAPÁJOVÉ SOUDEČKY Marcipánovou hmotu propracujeme a nadrobno nakrájenou kandovanou papájou a rumem. Z této hmoty uděláme malé soudečky a každý obalíme ve skořicovém cukru. PISTÁCIOVÉ ŘEZY Kondenzované mléko svaříme s moučkovým cukrem, špetkou soli a hořkou čokoládou, přidáme vyloupané pistáciové oříšky a hmotu nalijeme do vymazané formy. necháme ztuhnout, nakrájíme na kousky a každý ozdobíme navrchu pistácií. KOKTEJLOVÉ TŘEŠNĚ Koktejlové třešně namočíme v bílé čokoládě a po částečném ztuhnutí je obalíme skořicovým cukrem, necháme v chladu. POMERANČOVÉ HRUDKY Nadrobno nakrájenou pomerančovou kůru smícháme s marcipánem a pomerančovým likérem. Z této pevnější hmoty děláme malé hrudky a každou potáhneme hořkou čokoládou.