Mouku, sladidlo a kousky másla důkladně propracujeme v míse a zpracujeme na drobenku, tu vtlačíme do hranaté, tukem vymazané formy, do vrstvy asi 1 cm silné. Pečeme 15 minut na 180°C, dorůžova. Rozehřejeme máslo, přidáme cukr a mléko. Vše promícháme, přisypeme najemno nasekané oříšky a necháme vychladnout. Do hmoty nakonec vmícháme na drobné kousky nakrájené kandované třešně. Hotovou polevu rozetřeme na upečený korpus a ještě ho 15 minut zapečeme při stejné teplotě. Zchladlý nakrájíme na malé řezy. Pokud chcete kromě cukrů kontrolovat i tuky, nahraďte oříšky v polevě nasekanými slunečnicovými a dýňovými semínky nebo zvolte superdietní variantu ... přidejte do polevy najemno nasekané opražené jáhly.